memory lane treedt op in stoomfabriek

  Onder het motto “Let’s take a trip down…”, neemt de band het publiek aan het handje mee op een melancholieke, muzikale reis door de tijd en de inmiddels (bijna) vijftienjarige historie van de band. Vooral voor de liefhebbers van American Westcoast en Folkmuziek is het smullen geblazen. De band biedt een gevarieerd programma met juweeltjes van songs. Altijd meerstemmig gezongen met een dienende, solide begeleiding, zonder poespas. Denk aan covers van grootheden als The Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young, The Byrds, of wat recenter REM en Crowded House.

  De van oorsprong Dalfser band bestaat uit Frank Demilt, Jan Hulsink, John Bouwman en de in Ommen woonachtige drummer Rob Oosterlaar. Voor de gelegenheid wordt de band in de loop van de avond ondersteund door drie muzikale vrienden. En niet de minste! Zangeres Wietske van Tongeren heeft haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de musicalwereld, zowel Duitsland alsmede in Oostenrijk. Toetsenist Luko Hans is uitvoerend en docerend pianist/dirigent en dientengevolge een veelgevraagd musicus. Sologitarist Simon van der Meijden tenslotte is al jaren een meer dan bekend gezicht binnen het regionale bandjescircuit.

  Kaarten zijn online verkrijgbaar. Alvast een voorproefje? Check www.memorylane-band.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.