Home / meezingmiddag met kouwenkoor in t witte peerd

meezingmiddag met kouwenkoor in t witte peerd

Het Kouwenkoor staat bekend om hun meezingers en zorgt ervoor dat men een gezellige middag kan beleven. Ook dit jaar zal de gelegenheidsband Terra Nautic weer haar medewerking verlenen. Op hun prachtige muzikale klanken kan lekker worden gedanst en ook meegezongen. Het is gebleken dat Kouwenkoor en Terra Nautic een prachtig afwisselend programma kunnen brengen waar men veel plezier aan beleefd. Entree bedraagt €5,00 inclusief een kopje koffie/thee. In de pauze zal er weer een verloting zijn met mooie prijzen.

Het wordt dit jaar voor het Kouwenkoor een bijzonder jaar want het bestaat al vijfentwintig jaar. Dat is uniek voor een familiekoor. Zoals de plannen nu zijn, zal er in het najaar meer aandacht aan het jubileum worden geschonken. Natuurlijk zal dat op feestelijke wijze, en zeker met muziek en zang, worden gevierd.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.