Home / lokaal fnv vechtdal betreft informatie middag ontslag

lokaal fnv vechtdal betreft informatie middag ontslag

De middag staat in het teken van informatie over rechten en plichten omtrent ontslag, de actuele wetgeving, en je mogelijkheden in de nieuwe situatie. Tijdens de middag wordt algemene informatie gedeeld, maar specifieke reorganisaties worden niet besproken. De middag wordt gehouden in het MFC De Carrousel Van Reeuwijkstraat 5 7722 EH te Ommen. Inloop vanaf 13.00 uur aanvang 13.30 uur, de middag duurt tot 16.00 uur. Graag even aanmelden via secretaris@lokaalfnvvechtdal.nl 

Lees ook

Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

BEERZERVELD – Op woensdag 23 december waren Harm en Jannie ter Bekke 50 jaar getrouwd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.