leuke luitjes uit het vechtdal willen met jou een hapje gaan eten

  Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby’s hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier vind je op de website www.leukeluitjes.nl.  Buurtgenoten met dezelfde interesse krijgen elkaars e-mailadres om contact te leggen. Deelnemers houden daarbij zelf de regie. Meestal maken ze eerst een afspraak voor een kopje koffie om kennis te maken. Daarna volgen afspraken voor uitjes.

  Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. Een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan. Mogen ze jou ook blij maken? Dan kun je gezellig samen koffie drinken, eten, taart of wijn proeven. Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!

  Alle hobby’s
  Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby’s kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Samen koken, samen een hapje eten, kaarten, naar een museum of naar een concert bijvoorbeeld. Het is allemaal welkom. Meld je aan, dan wordt gekeken of er voor jou een buurtgenoot gevonden kan worden die hetzelfde leuk vindt.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.