Home / kindergroep verf je sterk

kindergroep verf je sterk

De groep is voor kinderen van 8-10 en 10-12 jaar, die zich niet voldoende kunnen redden in de omgang met andere kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld: • zich afzonderen van een groep, verlegen of bang zijn • stil en teruggetrokken zijn of teveel aanwezig zijn • gepest worden of zelf pesten • steeds in conflictsituaties terechtkomen.

Het traject bestaat uit: • 10 groepsbijeenkomsten • 3 ouderavonden • Intake en adviesgesprek.

In de 10 groepsbijeenkomsten van 1 ½ uur, worden er verschillende thema’s behandeld en oefeningen gedaan. Aan alle oefeningen is een creatieve opdracht verbonden. Na elke bijeenkomst krijgt het kind een oefening mee, zodat hij of zij thuis en op school kan oefenen.

• Het intakegesprek vindt plaats voor de training; • Het adviesgesprek na afloop van de training. • De ouderavonden vinden meestal plaats na de eerste, de vijfde en de negende bijeenkomst. Aan de orde komen daarbij: • Kennismaking met andere ouders • Het kind kan het niet alleen • Verwachtingen • Handvatten om je kind te begeleiden • Adviezen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met Hilda van Assen. www.atelierklimop.com Tel: 0529-430791 of klimopdalfsen@home.nl.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.