Home / kinderactiviteit heel het reestdal bakt

kinderactiviteit heel het reestdal bakt

De kindermiddag begint om 14.30 uur bij De Wheem in Oud Avereest. De kinderen krijgen eerst allerlei interessants te horen over de jaarlijkse tuinvogeltelling. Daarna gaan ze onder leiding van het kinderteam taarten maken om thuis de tuinvogels mee te verwennen. In het bos achter de Wheem gaan ze samen op zoek naar allerlei lekkers om de taart mee te versieren. Tijdens deze zoektocht houden houdt iedereen zijn oren en ogen open om de vogels te spotten die horen bij de tuinvogeltelling. De middag sluit af met een heerlijke beker warme chocomelk. En de taart mag natuurlijk mee naar huis.

De kindermiddag is voor kinderen vanaf 6 jaar en begint om 14.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Oud Avereest. De middag is om ongeveer 16.00 uur weer afgelopen en de ouders kunnen de kinderen dan weer ophalen. De middag kost €2,50 per kind, inclusief warme chocomelk. Tip: trek lekkere warme kleren aan die ook vies mogen worden.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.