Home / keurslager veltmaat vijf jaar in ommen

keurslager veltmaat vijf jaar in ommen

“Zoals het vertrouwde rundvlees, het ruime assortiment grillproducten enzovoorts. Op het gebied van vleeswaren is wel het een en ander veranderd. Zo is onder andere het assortiment eigengemaakte vleeswaren uitbereid.

We hebben onder meer een huisgemaakte schouderham, eigengemaakte achterham en ook het gebraden gehakt komt uit eigen productie. Doordat we een machine hebben waarmee producten zuurstofarm verpakt kunnen worden, kunnen de klanten thuis de vleeswaren langer vers houden. In onze winkel is een hoek met huisgemaakte maaltijden, wij maken onze maaltijden zoals men dat thuis ook zou doen. Handig voor als het bijvoorbeeld even snel moet!

We verkopen maaltijden en kunnen uiteraard ook complete buffetten verzorgen: warm of koud buffet, stamppotbuffet, chinees buffet, natuurlijk voor de klant op maat samengesteld. Natuurlijk kun je een slagerij als dit niet alleen runnen en kunnen we vertrouwen op onze vaste medewerkers Kevin, Henk, Erna en Domini. In de weekenden en de vakanties kunnen we rekenen op onze parttimers waarvan de meesten al een geruime tijd bij ons werken zodat ook daar de nodige ervaring is.

Keurslager Veltmaat laat de klanten uiteraard ook meevieren. In de week van 1 februari kunnen zij profiteren van de aanbiedingen. Deze staan komende week op de achterpagina van de krant en natuurlijk ook op facebook.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.