Home / kampeerdorp de zandstuve wint drie awards in week tijd

kampeerdorp de zandstuve wint drie awards in week tijd

Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt en op zondag werden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018. Kampeerdorp de Zandstuve werd Kids Vakantieaanbieder van het jaar 2018 in de categorieën ‘glamping’ en ‘kamperen’ en won ook de Zoover Award Orange.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 zijn meegenomen.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.