Home / kamerkoor collegium musicum salland zoekt versterking

kamerkoor collegium musicum salland zoekt versterking

Het koor is op zoek naar versterking, vooral van bassen en tenoren. Tot de zomervakantie kan dit ook op projectbasis. In deze periode staan twee concerten gepland, waaronder het concert op 26 mei 2018 ter afsluiting van de Ommer Bachdag.

Als u zich in wilt zetten voor een optimale koorklank, in staat bent om thuis te studeren en bij voorkeur al wat koorervaring hebt, bent u van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend een repetitie mee te maken. Het koor repeteert elke dinsdagavond onder leiding van Henk Ophoff van 19.45 tot 22.00 in de Kern, Bouwstraat 23 in Ommen.

Op de website www.kamerkoorsalland.nl is meer informatie te vinden.

Lees ook

Digitale ontmoetingen met het CDA

OMMEN – Omdat het coronavirus met name bij de fysieke bezoeken van het CDA Ommen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.