Home / juiste locatie jongeren ontmoetingplek blijft pijnpunt in dalfsen

juiste locatie jongeren ontmoetingplek blijft pijnpunt in dalfsen

Dat meldt RTV Oost.

De gemeente plaatste vorig jaar juli de JOP bij het station, maar de jeugd laat zich er niet of nauwelijks zien. De plek ligt te ver buiten de bebouwde kom en bovendien is een station op zichzelf ook geen ideale hangplek voor jongeren. Verplaatsing naar het centrum van Dalfsen ligt voor de hand, maar zal naar verwachting kunnen rekenen op weerstand van omwonenden.

Wethouder Uitslag heeft de raadsleden opgeroepen om met ideeën te komen voor een geschikte locatie waar jongeren kunnen hangen. Rietje Lassche van de Christen Unie stelt voor voorlopig een oude treinwagon neer te zetten bij het station waarin de jeugd comfortabel kan vertoeven.

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.