jubilarissen en kampioenen schietsport vereniging nieuwleusen in het zonnetje

  Er waren drie jubilarissen: J. van Leussen en G. Boerman zijn 12,5 jaar lid en H. Schoemaker zelfs 50 jaar lid. Laatstgenoemde kreeg van voorzitter Van Berkum als zodanig een extra woord van waardering. Alle jubilarissen zijn met een legpenning vereerd.

  Ook de kampioenen werden in het zonnetje gezet: Kampioen LG-D-klasse: Arie Tempelman met 224,48 punten, C-klasse: Jans Keizer met 319,21 punten, A-klasse: Marinus Blok met 369,28 punten, LP-Opgelegd: Gerard ten Kate met 339,18 punten, A-klasse Jan Groen met 343,44 punten, H-klasse: Jan Kragt met 356,13 punten. Albert Meijer trofee: Freek Koelma met 5,66 pluspunten. Ben Mulder 50+ trofee : Freek Koelma (14,88 pluspunten). Kruisboog: Jan Bijker met 93,42 punten.

  De voorzitter feliciteerde alle jubilarissen en kampioenen en nam met enkele mooie woorden afscheid als voorzitter van deze mooie club en wenste zijn opvolger Hilco ten Kate veel succes. Van Berkum werd nog eens extra bedankt door de nieuwe voorzitter voor zijn bewezen diensten de afgelopen jaren, voor hem was er een leuke waardebon.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.