Home / jong talent geeft concert in landgoedcentrum vilsteren

jong talent geeft concert in landgoedcentrum vilsteren

Landgoed Vilsteren wil jonge talentvolle musici graag een podium bieden en organiseert drie keer per jaar jong-talent concerten in het gezellige en intieme landgoedcentrum midden in het dorp.

Ze beginnen het nieuwe jaar met een concert van Noam Staal (cellist) en Pablo Alonso (pianist). Beide musici zijn vorige jaar afgestudeerd voor hun master klassiek aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Zij zullen onder andere het celloconcert van Luigi Boccherini in D Groot en de 4de cellosonate van Ludwig van Beethoven gaan spelen.

Talenten
Noam (1987) is als freelancer actief bij verschillende professionele orkesten in Nederland. Hij is een bevlogen kamermusicus en treedt vaak op met het Odayin trio en het mede door hem opgerichte Libero strijkorkest. Hij bespeelt een Franse cello, gemaakt in Mirecourt rond 1900.

Pablo (1991) studeerde aanvankelijk piano in Badajoz (Spanje), maar verhuisde naar Nederland om in Zwolle aan het conservatorium verder te studeren. Pablo heeft al vele concerten gegeven met name in Overijssel en in zijn geboorteland Spanje. Ook nam hij al op jonge leeftijd met succes deel aan verschillende pianoconcoursen.

Landgoedconcerten
Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Informatie over de concerten is te vinden in de agenda van www.landgoedvilsteren.nl. De concerten zijn prima te combineren met een wandeling over het fraaie landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Het landgoedcentrum is vanaf 14.30 uur geopend. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Volgend landgoedconcert: Zondag 18 februari: 15.00 uur Willibrorduskerk, Byzantijns Mannenkoor Friesland

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.