installateur wordt onwel bij verdachte klus

  Eén van de huurders, een student die onbekend wenst te blijven geeft aan dat het allemaal niets voorstelt. Ook de privéchauffeur die in een opmerkelijke Cadillac uit 1949 al enige dagen geparkeerd staat voor het pand wil niets loslaten over het feit dat hij met zijn werkgever uit de betere kringen voor het politiebureau geparkeerd stond. Het is niet duidelijk of er verband bestaat tussen het bedrijfsongeval en de mogelijke aangifte op het bureau.

  Theater
  Aanstaande zaterdagavond zal deze bijzondere situatie opgehelderd worden in theater De Carrousel waar Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen weer alles uit de (brand)kast haalt om het publiek te laten schateren. Men is te gast in de huiskamer van de familie de Grom, die hun huis, een voormalig bankgebouw, heeft verhuurd aan de fam. Baks, die op hun beurt de bovenverdieping hebben verhuurd aan enkele studenten. Hilarische situaties rond de kluis en een onopvallende beveiligingscamera in het blijspel Pensionado’s wiet vut.

  Dus zaterdag 3 februari om 20:00 uur voor alle leeftijden in theater De Carrousel. Voor meer informatie: http://www.toneelgroepoesevolluk.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.