inschrijving gymxtra geopend

  De GymXtra lessen in Dalfsen en Nieuwleusen gaan in februari weer van start. Voor deze groepen zijn er nog enkele plekken vrij om ‘nieuwe’ kinderen te verwelkomen. De kinderen kunnen aangemeld worden door een mail te sturen naar buurtsportcoaches@dalfsen.nl.

  De lessen bestaan uit blokken van 10 lessen van 45 minuten waarin wordt gewerkt aan het vergroten van onder andere de motorische en sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Onder deskundige begeleiding van meerdere lesgevers wordt er in kleine groepjes gewerkt. Op deze manier vinden kinderen makkelijker de aansluiting bij leeftijdsgenoten tijdens het buitenspelen, de gymles op school en op de sportvereniging.

  Prijs en locatie
  De GymXtra-lessen kosten € 25,- voor in totaal 10 lessen. Ze worden in het voorjaar op de dinsdag (15:45-16:30 uur) gehouden in Sporthal De Schakel in Nieuwleusen en op de donderdag (16:00-16:45 uur) in de Trefkoele+ in Dalfsen.

  Aanmelden 
  Een zoon of dochter voor GymXtra aanmelden kan door een e-mail te sturen naar één van de buurtsportcoaches via buurtsportcoaches@dalfsen.nl. Vermeld in de mail de naam van het kind, de leeftijd en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Er vindt een intakegesprek plaats voordat de aanmelding definitief wordt.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact op met de buurtsportcoaches via telefoonnummer 14 0529.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.