infra relatiedagen groeit door en lanceert nieuwe initiatieven

  Infra Relatiedagen is één van de grootste en drukstbezochte vakbeurzen in Evenementenhal Hardenberg. Alle zeven beurshallen worden ingezet om infraprofessionals een groot en divers aanbod aan te bieden. Deze editie is er een aparte hal ingericht als machinehal, waar de meeste machine- en materieelbedrijven staan. De exposanten die hieraan deelnemen zijn herkenbaar aan een beeldmerk voor machines. Ook is in deze hal gelegenheid om te netwerken met branchegenoten in het nieuwe machinistencafé.

  Kennisarena: duurzaamheid en veiligheid
  In de machinehal zijn ook interactieve sessies bij te wonen in een speciaal opgezette Kennis Arena. De onderwerpen die worden behandeld sluiten aan op de thema’s duurzaamheid en veiligheid. Zo verzorgt Bia op beursdag 2 en 3 lezingen over intelligente machines. Daarnaast presenteert Volandis drie verschillende sessies, waarbij dag 3 in het teken staat van de DIA Innovation Award. Alle exposanten kunnen zich hiervoor inschrijven. De award wordt uitgereikt op de laatste beursdag.

  Samenwerking met Stichting IKN
  Infra Relatiedagen is voor deze editie een samenwerking aangegaan met Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Op de beursvloer is een apart ‘IKN Paviljoen’ ingericht, waar leden van IKN zich profileren en er zijn diverse leden die met een eigen stand deelnemen aan de vakbeurs. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het kennistheater, welke voor de eerste keer aanwezig is op Infra Relatiedagen.

  Openingstijden Infra Relatiedagen 2018
  Al achttien jaar vormt Infra Relatiedagen in Hardenberg een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 16.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

  Infra Relatiedagen 2018 is op 6, 7 en 8 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om met hun KvK-nummer online gratis e-tickets te registreren via www.evenementenhal.nl/infra-hb. Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.infrarelatiedagen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.