Home / informatieavond zorgvisie en nieuw medisch centrum vechtdal

informatieavond zorgvisie en nieuw medisch centrum vechtdal

Tegelijkertijd met de bouw van een nieuw ziekenhuis verandert de voor- en nazorg van patiënten. Digitale consulten en apparatuur doen hun intrede. Dat betekent minder poliklinische bezoeken en meer zorg en aandacht aan huis of in de plaats/omgeving waar u woont.

Deskundigen van het bouwteam vertellen u over de bouw en inrichting van het nieuwe ziekenhuis in Hardenberg. Deskundigen van het zorgteam praten u bij over de veranderende zorg. De cliëntenraad informeert aanwezigen over de belangen van de patiënt in het ziekenhuis, en hoe de cliëntenraad deze belangen behartigd. Het gaat om de continue verbetering van de dienstverlening van het ziekenhuis. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van tips en/of aandachtspunten.

Woensdag 24 januari 2018: De Baron, Julianastraat 54 te Dedemsvaart.
Donderdag 25 januari 2018: Hessenwegkerk, Hessenweg 47 te Hardenberg/Heemse.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.