Home / ijsclub de poel organiseert snertwandeling

ijsclub de poel organiseert snertwandeling

De start is bij Tuinderij Van der Kolk aan de Hout Es 4 in Oudleusen, tussen 12.30 en 13.30 uur. Er worden twee afstanden uitgezet van ongeveer 5 en 12 kilometer. Langs de 5 kilometer is er tevens een elfstedenpuzzeltocht uitgezet voor de kinderen. Waarbij er voor iedere juiste oplossing een klein prijsje is.

De kosten zijn 4,50 voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot 16 jaar, inclusief een consumptiebon die na afloop omgewisseld kan worden voor een heerlijk kopje snert, koffie, chocolademelk of glühwein.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.