Home / hardloopcursus voor beginners in olst

hardloopcursus voor beginners in olst

Tijdens de cursus bouw je op vanaf 0-3 km. Verder krijg je korting bij een aantal hardloopzaken, je kunt gemasseerd worden en je krijgt een thuistraining om zelf te doen. Er wordt gekeken naar je looptechniek en je krijgt adviezen waar nodig.

Het lopen in een groep is bovendien erg gezellig en het oefenen wordt een stuk gemakkelijker. De eerste training vindt plaats op 13 januari van 10:30 tot 11:45 uur. De cursus kost 30 euro voor 6 lessen. Je kunt je aanmelden via www.dubbelgestrikt.nl of door een mail sturen naar info@dubbelgestrikt.nl​. De trainingen worden gegeven door Mirjam Gilijamse.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.