Home / hans de boer ontvangt penning van verdienste van gemeente dalfsen

hans de boer ontvangt penning van verdienste van gemeente dalfsen

De heer De Boer heeft zich vanaf 1970 verdienstelijk gemaakt op verschillende terreinen (politiek, sport en ontspanning). Hij bekleedde diverse bestuursfuncties van de Rabobank, was oprichter/bestuurslid IJsclub Stokvisdennen, raadslid gemeente Dalfsen, penningmeester gewestelijk bestuur Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) en penningmeester hoofdbestuur KNSB, voorzitter Stichting Blauwe Bogen, voorzitter Gemeentebelangen en voorzitter Historische Kring Dalfsen. Onder de bezielende leiding van de heer De Boer is de Historische Kring Dalfsen uitgegroeid tot een bloeiende vereniging. Gemeente Dalfsen spreekt haar waardering uit voor deze bijzondere, jarenlange inzet.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.