Home / gouden medaille voor turner noah dijkman uit nieuwleusen

gouden medaille voor turner noah dijkman uit nieuwleusen

Het publiek zag hoe Noah een stabiele wedstrijd turnde en de hoogste punten scoorde op zijn favoriete toestellen; brug, ringen en vloer. Hij mag zich nu voor de derde keer in zijn turncarrière districtskampioen noemen van Noord/Oost Nederland. Eind maart mag Noah zich gaan opmaken voor de landelijke wedstrijden, die van start gaan met de 1/8 finale in Winterswijk.

Noah traint zo’n 13 uur in de week in Kampen en 8 uur in Zwolle, waar hij op school zit op het Centre for Sports and Education. Daar wordt hij vier keer per week in de ochtend getraind (onder CSE-schooltijd) bij de Stilohal.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.