Home / gezelligheidsbridge in emmagebouw

gezelligheidsbridge in emmagebouw

Er wordt ieder half uur gewisseld, maar men mag zelf bepalen hoeveel spellen men in die tijd wil spelen. Spelers die nog niet zo ervaren zijn krijgen alle kans om met alle kaarten open op tafel een spel nog even na te spelen. Dit alles houdt uiteraard in, dat er meer gepraat wordt dan gebruikelijk is op competitieavonden van de club, maar dat hoort er allemaal bij.

Na twee tafels is er een kwartier pauze. Wie wil meedoen moet er even voor 15.30 uur zijn, maar wie eerder naar huis wil kan rustig gaan. De toegangsprijs is 3 euro en een deel daarvan wordt besteed aan wat versnaperingen.

Lees ook

Nieuwjaarsreceptie USV: niet in de kantine, maar voor de buis

‘Als we niet fysiek kunnen feesten, dan doen we het anders.’ NIEUWLEUSEN – “Het zal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.