Home / gerben ter avest winnaar dalfser klaverjasmarathon

gerben ter avest winnaar dalfser klaverjasmarathon

Er werd door enkele spelers een zeer hoog aantal punten bijeen gescoord. Maar liefst drie deelnemers kwamen boven de tienduizend punten uit, wat zeer uitzonderlijk genoemd mag worden. Het puntenaantal van winnaar ter Avest bedroeg 10.149.

Nummer twee werd Berty Westerkamp met 10.074. en Erik Schiller legde met 10.027 punten beslag op de derde plaats. De hoogste score in een ronde (2405 punten) werd behaald door de winnaar Ter Avest. De laagste score was 831 punten. Totaal werden 632.028 punten gescoord, wat neerkomt op een gemiddelde van een score van 1580 punten.

In de pauze konden de deelnemers genieten van een kop snert/groentesoep en spek met roggebrood. Het prijzenpakket bestond uit vleesprijzen en kruidenierspakketten. De organisatie was in handen van Ronald Booijink, Robert Haarman en Nico Noordman. De inzet van Booijink, die het toernooi perfect liet verlopen, werd deze middag overigens niet beloond. Hij eindigde met een puntentotaal van 6143 punten als laatste…

Lees ook

Fietsroute langs ‘de mooiste kiekjes’

WIERDEN – Cultureel genieten en ontspannen fietsen, deze combinatie is in de hele maand augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.