flevonice al 10 jaar de langste schaatsbaan in de natuur

  Flevonice is een uniek Sports en fun park. Op 15 december 2007, na bijna een jaar bouwen namen ambassadeurs Rintje Ritsma en Jan-Maarten Heideman het park in gebruik. Inmiddels is de schaatsbaan populair bij vele schaatsers uit heel Nederland. Vaste bezoekers roemen de buitenlocatie.

  Aan de jeugdige schaatstalenten is ook gedacht, voor hen is er het Ice Funpark4kids met onder andere een grote speeltuin met een krabbelijsbaan (400m²), grote glijbaan, speeltoestellen en trampolines. Daarnaast worden er schaatslessen gegeven om de schaatstechniek aan te leren of te verbeteren.

  Naast de fameuze schaatstoertocht op 13 januari, wordt onder toezicht van de NTB (Nederlandse Triathlonbond) op zondag 14 januari een spectaculaire wintertriathlon georganiseerd op het terrein van Flevonice. Nog nooit eerder was er een wintertriathlon met een schaatsparcours door het landschap van Flevoland. Met de loop- en ATB-route samen, wordt deze wedstrijd een prachtige ervaring voor iedere deelnemer. Er is een afstand voor ieder niveau.

  Stoere sportievelingen kunnen op 6 januari hun hart ophalen tijdens ‘Ice Survived’. De eerste obstacle run van het jaar die, gezien het seizoen, extra zwaar en koud is. Het parcours is onderverdeeld in drie ‘pistes’ met speciale ijskoude Ice Survived obstakels. De deelnemers kunnen Ice Survived warm afsluiten in de gloednieuwe Après-ski tent.

  Bekijk alle activiteiten op www.flevonice.nl

  Foto: Flevonice

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.