fc ankum en ankummer es overtuigen op bukkumtoernooi in dalfsen

  Opnieuw streden twintig teams om de felbegeerde melkbussen die op de laatste dag van het jaar te vergeven zijn. Met een gezonde dosis fanatisme werden de wedstrijden onder leiding van scheidsrechters Jan Grobbée, Robert Lans en Werner en Richard van Eerbeek afgewerkt. Het niveau lag daarbij hoog, getuige mooie doelpunten van keepers Tom Wildvank en Jacob Grooten en veldspelers Koen Sloot en Harold Pierik.

  Na afloop werden de prijzen uitgereikt, en die werden door aanvoerders Jan Willem van Veen (FC Ankum) en Alwin Reimert (Ankummer Es) in ontvangst genomen. Ook werden enkele ludieke trofeeën overhandigd. En de besturen van sv Dalfsen en ASC’62 mogen zich na Oudejaarsdag officieel Erebukkum noemen. Die titel verdienden ze voor hun inzet om de jeugdafdeling van beide voetbalclubs voor komend seizoen samen te voegen. Voorzitters Dirk Mosterman (sv Dalfsen) en Bert Visscher haalden gebroederlijk de bokaal op.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.