Home / fc ankum en ankummer es overtuigen op bukkumtoernooi in dalfsen

fc ankum en ankummer es overtuigen op bukkumtoernooi in dalfsen

Opnieuw streden twintig teams om de felbegeerde melkbussen die op de laatste dag van het jaar te vergeven zijn. Met een gezonde dosis fanatisme werden de wedstrijden onder leiding van scheidsrechters Jan Grobbée, Robert Lans en Werner en Richard van Eerbeek afgewerkt. Het niveau lag daarbij hoog, getuige mooie doelpunten van keepers Tom Wildvank en Jacob Grooten en veldspelers Koen Sloot en Harold Pierik.

Na afloop werden de prijzen uitgereikt, en die werden door aanvoerders Jan Willem van Veen (FC Ankum) en Alwin Reimert (Ankummer Es) in ontvangst genomen. Ook werden enkele ludieke trofeeën overhandigd. En de besturen van sv Dalfsen en ASC’62 mogen zich na Oudejaarsdag officieel Erebukkum noemen. Die titel verdienden ze voor hun inzet om de jeugdafdeling van beide voetbalclubs voor komend seizoen samen te voegen. Voorzitters Dirk Mosterman (sv Dalfsen) en Bert Visscher haalden gebroederlijk de bokaal op.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.