Home / eric logtenberg verkozen tot erelid zvo de herberg

eric logtenberg verkozen tot erelid zvo de herberg

Sinds 1981 was Eric lid van de zaalvoetbalvereniging in Ommen. Begonnen als spits, maar na korte tijd terecht gekomen in het doel. Een gouden greep. Dat blijkt wel uit het feit dat, als er in de wijde omgeving over zaalvoetbal in Ommen gesproken werd, de ‘meevoetballende’ keeper geroemd werd. Bloedfanatiek, katachtige reflexen en een uitstekend afstandsschot typeerden Logtenberg.

Door het spel met de meespelende keeper werd zelfs de landelijke halve finale van de beker gehaald. In Moordrecht was Datarex de tegenstander, helaas werd deze partij verloren. Daarnaast werden verscheidene kampioenschappen door Eric gevierd, mocht hij zich een seizoen lang clubtopscorer noemen (als keeper!) en werd hij zelfs opgeroepen voor Jong Oranje zaal en het Nederlands militaire zaalteam.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij hoofdsponsor cafe de Herberg werd Logtenberg dan ook terecht in het zonnetje gezet door voorzitter Erik Jaspers en bedankt voor bewezen diensten, waar afgelopen seizoen na 33 jaar lidmaatschap een einde aan kwam. Het dankwoord werd, tot grote verrassing van Logtenberg afgesloten met de benoeming tot Erelid van ZVO/De Herberg.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.