Home / eerste gift in het nieuwe jaar voor hospice dalfsen is binnen

eerste gift in het nieuwe jaar voor hospice dalfsen is binnen

Tekst/Foto’s: Geert Bistervels

Deze SVD kerstbomengroep heeft afgelopen jaar weer heel veel kerstbomen verzorgd in het dorp en verkocht nabij de stand van de katholieke kerk. Deze groep doet dat voor het tiende jaar op rij. Hiermee zijn ze met de vele voorbereidingen weken druk geweest en hebben daar weer en wind getrotseerd om de vele mooie kerstbomen aan de man te brengen. De verkoop is ook dit jaar weer prima verlopen.

Eerder kreeg het hospice een zeer mooie, bijna vier meter, hoge boom aangeboden door deze groep en beloofd werd om dat dit komende najaar weer te gaan doen. Daarnaast wil de groep het hospice opnieuw steunen met een gift.

Het geld was bestemd voor sportvereniging SVD en ook de katholieke kerk kreeg een bedrag voor het gebruik van de standplaats aldaar. Samen met het bestuur vonden ze het een mooie geste om een substantieel deel van de winst van de bomenverkoop weer aan het Hospice ’t huis de Pastorie te komen schenken. In de enveloppe die nu werd overhandigd zat weer het mooie bedrag van € 500. De coördinator, de vrijwilliger en de bestuursleden van de vriendenstichting waren zeer verrast en vereerd met deze eerste gift in 2018.

Lees ook

Langlopende exposities en activiteiten

Ommen Galerie Tom Lucassen, Prinses Julianastraat 10, open donderdag 13.00 – 17.00 uur, vrijdag 09.30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.