Home / echt snertweer tijdens de zesde editie snerttoernooi

echt snertweer tijdens de zesde editie snerttoernooi

Tijdens het toernooi ontbrak de snert natuurlijk niet. Al het lekkers voor de inwendige mens en de prijzen worden door de plaatselijke middenstand beschikbaar gesteld. Hierdoor kon de organisatie het inschrijfgeld aan een goed doel schenken. Ieder jaar wordt er een ander goed doel bedacht. Dit jaar was Pink Ribbon het goede doel die een cheque van 193 euro in ontvangst kon nemen. Inge van Leeuwen-Heitbrink heeft dit bedrag symbolisch in ontvangst genomen van de organisator van het Snerttoernooi, Flip van Leeuwen.

Ondanks de regen werden de partijen allemaal uitgespeeld. Op de eerste plaats eindigde Dietrich Berghout, tweede werd Jos Scholten en derde Roland Niezink. Het was ook dit jaar weer een gezellig en succesvol toernooi.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.