Home / duikvereniging vechtdal en dt4f drijfen op de vecht

duikvereniging vechtdal en dt4f drijfen op de vecht

Het hoge water was geen belemmering, maar zorgde juist voor een mooie stroming. “Het is schitterend om winters Ommen vanaf de rivier te zien. De temperatuur van het water is nu 6 graden, maar met het zonnetje en een dik duikpak aan, merk je dat nauwelijks. Na afloop stond een kop warme erwtensoep en een broodje rookworst klaar. Dan warm je ook weer snel op”, aldus de leden.

Wil je je volgend jaar ook laten meedrijven op de Vecht of wil je leren duiken? Kijk voor meer informatie op de site www.duikcentrumvechtdal.nl. Op de Facebookpagina duikcentrum Vechtdal kun je een filmpje bekijken van het drijven op de Vecht. 

Lees ook

Digitale vragenuurtjes bij de bibliotheek

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De komende weken vinden er geen activiteiten plaats in de bibliotheken. Wel zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.