Home / digitale wereld verkennen bij computersoos balkbrug

digitale wereld verkennen bij computersoos balkbrug

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u tijdens het Open huis kennismaken met de vrijwilligers. Hebt u een hobby waar u plezier aan beleeft? U zult zien wat een schat aan informatie er op internet te vinden is over uw persoonlijke hobby. Tevens kunt u ons cursusaanbod bekijken en eventueel aanmelden voor een cursus.

Er wordt dan informatie gegeven over social media zoals: Facebook, Skype en Whatsapp. Maar ook over cursussen voor de computer, tablet/iPad, e-mailen, internetbankieren, fotobewerken en fotoboek maken. Tijdens een cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met een computer, smartphone, tablet of iPad kunt omgaan en welke mogelijkheden het biedt.

Daarnaast is er vanaf 23 januari tot en met 27 maart iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur het gebruikelijke internet-, computer- en tabletcafé. Hier kunt u uw vragen stellen of problemen voorleggen.

Wie meer wil weten over de Computersoos Balkbrug kan een kijkje nemen op www.compusoos.nl. Zie ook https://balkbrug.seniorweb.nl. Iedere bezoeker die nog geen lid van SeniorWeb is, ontvangt een cadeaukaart voor het lidmaatschap tot eind 2018. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met mevr. L Klepke, bereikbaar op info@compusoos.nl en 0523-656889.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.