dieren breien voor unicef bij de koppel

  Breien is weer helemaal in! Een trui breien in een middag lukt echter niet. Maar kleine diertjes wel. Daarom is er ’s middags gezamenlijk knuffeldiertjes breien voor Unicef. Of u nu wel of niet heel goed kunt breien, u bent van harte welkom om gezellig mee te doen. Wol en garen voor deze activiteit zijn welkom. De knuffeldieren worden verkocht in het winkeltje van De Koppel en de opbrengst wordt overgemaakt naar Unicef. Zij kopen er warme dekentjes van voor kinderen in Syrië. Zo hebben kinderen hier en kinderen daar, plezier van deze actie. Doe een lekkere trui aan deze middag, want energie besparen is goed voor iedereen. Wilt u in de weken na Warme Truiendag nog doorbreien, dan kan dat ook, want elk knuffeldier telt mee.

  De Warme Truiendag breiactie voor Unicef vindt plaats op vrijdag 2 februari 2018 van 13.30 uur tot 16.30 uur in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg. Voor de breiers is er koffie, thee of warme chocolademelk. Neem voor meer informatie contact op met 0523-273388 of info@dekoppel.com.

  Natuuractiviteitencentrum de Koppel is ook één van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.