denkgelag over toekomst van betalingsverkeer

  In het Plus café in de Trefkoele+ in Dalfsen gaat ’t Denkgelag graag met u in gesprek over de toekomst van het betalingsverkeer. Veel inwoners ervaren het gemak van online bankieren: van achter je computer kun je je bankzaken regelen, een vakantiereis boeken én betalen. Het wordt ons allemaal wel erg gemakkelijk gemaakt.

  Maar er is ook een keerzijde. Op steeds meer plekken, ook in onze gemeente, verdwijnen de banken en soms zelfs de pinautomaten. Soms kun je geld pinnen bij een supermarkt, maar niet iedereen voelt zich hier prettig bij.

  Hoe gaat het met de mensen die niet of niet zo gemakkelijk met de computer omgaan? Welke voorzieningen komen er voor ouderen die geen computervaardigheden bezitten? Plaatsen we op deze manier niet een groep mensen buiten de actieve maatschappij? Hoe denken de banken met deze groep klanten om te gaan?

  Het Denkgelag heeft twee medewerkers van de Rabobank, Hans de Graaf en Hans van Dijk, uitgenodigd om hierover met de aanwezigen van gedachten te wisselen. Zij durven de stelling aan: Over vijf jaar heeft u genoeg aan onze app en zijn kantoren en medewerkers niet meer nodig.

  Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Napraten kan altijd. De entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

  Voor eventuele informatie: Tineke de Vries, tel.: 06-25363195

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.