de tiende ommer kampeerdagen

  De organisatoren Robin en Jolanda Brakel zijn er duidelijk over: “In onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. Dat is gemoedelijk, laagdrempelig en bovendien is de toegang gratis. Waarom zou je dan veel geld betalen voor dure, landelijke beurzen? We merken dat veel bezoekers deze presentaties en demonstraties aantrekkelijk en gezellig vinden. Dit wordt de tiende editie en pakken we met elkaar natuurlijk extra uit. We beloven dat er tijdens die jubileum-editie veel te genieten valt”.

  Gratis vakantie Voor de bezoekers is er in ieder geval een fijne verrassing. Naast alle extraatjes kunnen ze namelijk een 14-daagse vakantie winnen bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting. Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met diverse campings, o.a. uit de omgeving van het mooie Vechtdal. Ook is er aandacht voor diverse lekkernijen uit de omgeving en zijn er o.a. demonstraties op de Cobb barbeque door een professionele kok.

  De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 januari. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop en een schminkartiest. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis. Ommer Kampeerdagen Wanneer: 27 en 28 januari 2018 Waar: showroom Bravo Vouwwagenwereld, Haarsweg 87 – 89 – 7731 HJ Ommen Openingstijden: zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur zondag: 11.00 tot 16.00 uur Meer informatie: www.bravovouwwagenwereld.nl 

  Toegang: gratis

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.