Home / de bibliotheek hardenberg bruist tijdens de nationale voorleesdagen

de bibliotheek hardenberg bruist tijdens de nationale voorleesdagen

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Het prikkelt de fantasie, het vergroot de woordenschat en draagt bij aan interactieve vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt kinderen heel veel plezier! Daarom organiseert Bibliotheek Hardenberg leuke activiteiten voor kinderen en hun ouders. Kom op woensdag 31 januari naar Wijkgebouw
Norden 

Hazebos te Hardenberg en maak kennis met de slapende tijger en zijn vriendjes in Ssst! De tijger slaapt, het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven voor Britta Teckentrup. Voor alle kinderen tot 4 jaar en hun ouders is er gratis deelname van 10.00 – 11.00 uur. Er wordt voorgelezen, er worden liedjes gezongen en spelletjes gespeeld.

Op donderdag 1 februari organiseren we in samenwerking met De Stuw en GGZ Ijsselland ‘Samen bakken, spelen & lezen’ in Buurtkamer De Krim. Van 10.00 – 11.30 uur zijn ouders met kinderen tot 4 jaar welkom. Ook hier gratis toegang.

Lees ook

Sociale Tuin Nieuwleusen ontvangt taart van D66

NIEUWLEUSEN – Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers geeft D66 Dalfsen jaarlijks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.