Home / dartpijlen vliegen het bord in bij usv

dartpijlen vliegen het bord in bij usv

Vrijwel alle voorgaande edities vonden telkens op een zondag plaats, met de editie van vorig jaar is besloten te gaan verhuizen naar de zaterdag. Ook dit jaar zal dit altijd bijzonder gezellige toernooi op een zaterdag plaatsvinden. Reden is de volle activiteiten-agenda van USV op de zondagen.

De deelname aan dit toernooi is gratis en de minimaal vereiste leeftijd voor deelname is 13 jaar. De aanvang is 16.00 uur. Tot 15.30 uur is opgave mogelijk. Opgave op een eerder moment is uiteraard ook mogelijk, te weten bij: Hans Wink via 06-11114545 of hanswink@home.nl.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.