Home / dalfser handbalsters winnen eerste wedstrijd in 2018

dalfser handbalsters winnen eerste wedstrijd in 2018

Dalfsen speelde enigszins stroef en beide teams scoorden over en weer. Wel waren enkele geblesseerde spelers zoals Jill Kooij, Sharon Nooitmeer, Nikki Wilsterman en Nyala Krullaars weer beschikbaar voor coach Monique Tijsterman. Daardoor kon een aantal speelsters weer op haar oude, vertrouwde positie spelen. De ruststand was 13-15.

Na de hervatting nam Dalfsen snel afstand van de tegenstander. Roos van Leeuwen draaide een lekkere wedstrijd en was prominent aanwezig en ook Chantal Lokkart was goed op dreef. Zij scoorde een groot aantal strafworpen, naast ‘gewone’ doelpunten. Eindstand 21-30. Zaterdag speelt Dalfsen om 20.30 uur thuis tegen hekkensluiter E&O uit Emmen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.