Home / dalfsenaar olivier ontwerpt en maakt innovatie gadgets

dalfsenaar olivier ontwerpt en maakt innovatie gadgets

Een paar maanden geleden heeft Olivier zijn onderneming opgezet. Dit bedrijf richt zich op het maken van innovatie gadgets die het leven gemakkelijker maken. Zogeheten ‘multitools’. Ondanks dat Olivier fulltime studeert, regelt hij alles voor zijn bedrijf helemaal zelf. De crowdfundingactie om zijn eerste product te lanceren slaagde niet. Dit deed Olivier besluiten het over een andere boeg te gooien. Olivier inspireerde de directeur van de technische opleidingen van Deltion, waar Olivier zijn vorige studie afrondde, om de TuffTool te gaan aanbieden als relatiegeschenk.

Een grote order volgde en daarmee een goede start voor Olivier. Al snel ontwierp Olivier een tweede product: de Cactus. Pistache, een mixstore in Zwolle, waar verschillende ontwerpers hun producten kunnen aanbieden, werd gekozen als eerste verkooppunt. Daarnaast zijn de tool en gadget ook verkrijgbaar via de Facebookpagina OliviersFunctionals. “Nu hopen dat het aanslaat, dan kan ik mijn droom om uitvinder te worden weer verder uitwerken.”

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.