Home / compustore viert tienjarig jubileum

compustore viert tienjarig jubileum

CompuStore is 10 jaar geleden gestart aan de Industrieweg in Staphorst, in het pand van Bloemert ICT. Hendrik Bloemert, eigenaar van Bloemert ICT, en Roelof Slager waren ervan overtuigd dat er vraag was naar een gespecialiseerde computerwinkel voor de particulier. Dat was inderdaad zo, al na één jaar was een eigen pand aan de Industrieweg een feit. Nog steeds een goed lopende computerwinkel waar je terecht kunt voor specialistisch advies, onderhoud en reparatie.

Een extra vestiging in Dalfsen werd in 2011 geopend, waar Bert van der Sluis het voortouw nam. Roelof en Bert besloten in 2012 CompuStore volledig over te nemen en nu in januari 2017 vieren ze samen ’10 jaar CompuStore’.

Verkoop en reparatie
Bij CompuStore kunt u terecht voor de aankoop van computers en toebehoren. Daarnaast is service één van de belangrijkste speerpunten. “Snelle reparatie en hulp bij allerlei problemen bieden is voor ons uiterst belangrijk. Is een laptop gehackt, dan proberen we binnen één dag de computer weer werkend te krijgen”, aldus Roelof Slager. “Voor veel van onze klanten is een computer een onmisbaar gebruiksvoorwerp geworden, snelle service is dan ook belangrijk.”

Ook wanneer een klant op locatie hulp nodig heeft, biedt CompuStore de oplossing. Ze komen gewoon langs om bijvoorbeeld Wifi te installeren, netwerkproblemen op te lossen of uw computer op locatie te repareren.

Puzzel mee en Win
Speciaal voor het 10-jarig jubileum heeft CompuStore een puzzel gemaakt. Door het insturen van de juiste oplossing, maakt iedereen kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een laptop, daarnaast zijn er diverse andere prijzen te winnen. De puzzel is te vinden op www.compustore.nl.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.