Home / christenunie ommen houdt avond over armoede

christenunie ommen houdt avond over armoede

Aan de thema-avond wordt meegewerkt door een aantal organisaties die in Ommen op het terrein van armoede en schulden actief zijn. Zo zijn de diaconieën van de Ommer kerken vertegenwoordigd, de Stichting Ommen Samen Sterk. Ook de bestuursdienst zal vanuit het maatschappelijk domein iets vertellen over de werkmethode Mobility Mentoring en Samen Doen zal aanwezig zijn.

Het gemeentelijk beleid is gericht op preventie en het ondersteunen van de inwoners op het gebied van armoede en schulden. De Ommer kerken spelen vanouds een rol vanuit hun diaconale taak bij het ondersteunen van mensen die te maken hebben met de problematiek van armoede en schulden. En ook een belangenorganisatie als Samen Sterk zet zich in op dit terrein.

De avond wordt geleid door Bert Vroon, voorzitter van de Participatieraad Ommen. De ChristenUnie nodigt inwoners en organisaties die de vraagstukken van armoede en schulden te maken hebben uit om mee te spreken over dit thema en ervaringen te delen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.