christenunie ommen gaat aan de slag met verkeersveiligheid kinderen

  Om zoveel mogelijk burgers bij die inventarisatie te betrekken, heeft de ChristenUnie alle scholen aangeschreven om van hen te horen, welke onveilige plekken zijn signaleren. De ChristenUnie vraagt ook scholen om kinderen te vragen of zij zulke plekken kennen. De reacties over verkeersonveiligheid situaties kunnen tot 25 februari worden aangeleverd bij Jan Westert, bestuur ChristenUnie Ommen.

  Begin maart wil de ChristenUnie dan die plekken op met een fietstocht onder de aandacht brengen. Ook inwoners uit gemeente Ommen kunnen meedoen door te reageren bij de ChristenUnie Ommen. Dat mag per mail naar jan@westert.nl of per post naar Waterhoen 12, 7731 LK Ommen. De ChristenUnie hoopt op veel reacties.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.