Home / chiel pasman wint dertiende darttoernooi asc 62

chiel pasman wint dertiende darttoernooi asc 62

Gespeeld werd op achttien borden in 22 poules. De grote finale (winnaarspoule) bij de koppels ging tussen Herman Westerman/Philip Sibelt (Westbroek en Dixi) en Jelle Spies/Werner Snel. Westbroek en Dixi kwamen als winnaar uit de bus en ontvingen als prijs een diner bon van Het Oude Station. De verliezers gingen met een lunchbon naar huis.

De kleine finale (verliezerspoule) ging tussen Dennis de Vries/Matthijs van Gelder (TAS Stadionreclame) en William Kragt/Dinand van Tolij (De Ludolfs). De winnaar werd TAS Stadionreclame. De hoogste uitgooi (123) kwam op naam van Antoine Feijen. Bij de singles werd al heel snel de eerste 180`er gegooid door Rene ‘The Monk’ Meijer.

De finale van de winnaarspoule bijde singles ging tussen Chiel Pasman (Pasman) en Arjan Bosch (The Big Boss). De finale werd met 5-2 gewonnen door Pasman. Hij ontving een dinerbon van Nikki`s en voor Bosch was er een lunchbon. De finale in de verliezerspoule ging tussen Dennis de Vries en Daniel van Oenen (zij hadden geen bijnaam). Deze werd gewonnen door Dennis de Vries. Bij de singles was de hoogste van uitgooi van Mark Bakhuis met 116.

“De activiteitencommissie van ASC ’62 kijkt terug op een zeer geslaagd dart toernooi”, aldus Niels Gort, één van de organisatoren. De activiteitencommissie kreeg hulp van Antoine Feijen, die ook dit jaar weer voor een strakke regie zorgde.

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.