Home / burgemeester vroomen brengt bezoek aan pcbs de hoekstee in beerzerveld

burgemeester vroomen brengt bezoek aan pcbs de hoekstee in beerzerveld

Twee leerlingen van De Hoekstee, Tess Lennips en Tess Bijkerk, hebben de burgemeester rondgeleid door de school.
Het gebouw is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Er zijn nieuwe vloeren gelegd in alle groepen, zowel binnen als buiten is de school geschilderd en er zijn 66 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de school. Binnenkort zal de gemeenschapsruimte worden gerenoveerd en krijgen alle kinderen nieuwe tafels en stoelen. Ook hebben Tess en Tess verteld over het werken met de tablets, het thematisch werken en de muzieklessen die gegeven worden door een vakdocent.

Als afsluiting van het bezoek is er een mooie foto gemaakt met burgemeester Vroomen, raadslid Middelkamp, Tess Bijkerk en Tess Lennips. Alle foto’s van het bezoek zijn te zien op de website van PCBS De Hoekstee, www.hoekstee.nl

 

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.