Home / beerze bulten wint superplatz 2018

beerze bulten wint superplatz 2018

Tijdens de Vakantie- en Caravanbeurs in Stuttgart werden de 5-sterren campings bekendgemaakt. De gekwalificeerde inspecteurs van ADAC, vergelijkbaar met de ANWB in Nederland, beoordelen de campings met een 5-sterren-systeem en worden beoordeeld op tien verschillende criteria. Enkele voorbeelden hiervan zijn het aantal en de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen, de grootte, uitstraling en het onderhoud van de kampeerplaatsen, aanbod van winkels, restaurants en de recreatie mogelijkheden.

De beoordelingscriteria van ADAC zijn streng te noemen en worden regelmatig aangepast aan de huidige trends en ontwikkelingen. De door de ADAC verkozen Superplatz campings worden prominent vermeld in de ADAC campinggids en op de website van ADAC. Deze gids wordt door veel kampeerders uit Europa ook wel ‘Der Camperbibel’ genoemd en is een belangrijke leidraad om een camping uit te zoeken.

Opmars van Duitse kampeerders
Duitsland is een groeiende doelgroep voor Beerze Bulten, met name uit de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Duitsers prijzen in de beoordelingen de aanwezigheid van binnen- en buitenzwembaden, sauna’s en fitness, ruime en luxe kampeerplaatsen, (privé) sanitair en de recreatieplas met speeltoestellen.

ANWB Top Camping 2018
Naast de titel Superplatz 2018 mag Vakantiepark Beerze Bulten zich in 2018 ook ANWB Top Camping noemen. Op 5 december jl. ontving het park het predikaat ANWB Top Camping 2018 en werd het beloond met de maximale 5 sterren. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.