beerze bulten opent de deuren van bultjes theater voor alle bezoekers

  Musical Night
  Voor het eerst organiseert Vakantiepark Beerze Bulten een heuse ‘Musical Night’ die toegankelijk is voor daggasten. Tot op heden was de musical enkel toegankelijk voor de verblijfsgasten van Beerze Bulten, maar vanaf nu biedt het park gasten uit de regio de mogelijkheid om de avonturen van Bultje te beleven.

  Speciale arrangementen
  De deuren van Bultje’s Theater worden geopend op zaterdag 27 januari en gasten kunnen dan genieten van de nieuwste musical ‘Bultje en de wonderlijke bosdieren’. Om het bezoek compleet te maken zijn er speciale arrangementen te reserveren:

  1. Spelen & Musical, aankomst vanaf 16.00 uur. Kinderen € 9,-, volwassenen € 5,-.
  2. Musical entree, aankomst om 18.15 uur, tickets kosten € 5,- p.p.

  Giga Konijnenhol
  De ‘Musical Night’ vindt plaats in het theater van het Giga Konijnenhol. Het Giga Konijnenhol is in het voorjaar van 2017 compleet vernieuwd en biedt nog meer speelplezier voor kinderen. Daarnaast kan men genieten van heerlijke gerechten in Bultje’s Eetkamer of een strike gooien op de spectaculaire bowlingbanen. Door de speciale lichteffecten hebben de bowlingbanen een mysterieus effect. Ook aan de ouders is gedacht middels een nieuwe lounge en gratis WIFI.

  Kijk voor meer informatie en/of reserveringen op www.gigakonijnenhol.nl/bultjestheater

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.