Home / banenmarkt bij beerze bulten

banenmarkt bij beerze bulten

Werken in vakantiesferen
Het kampeerseizoen start op 24 maart en daarom is Vakantiepark Beerze Bulten op zoek naar versterking voor het enthousiaste team. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een leuke vakantiebaan in het Vechtdal organiseert Beerze Bulten deze banenmarkt. Op zaterdag 27 januari wordt er van 10.00 tot 13.00 uur informatie gegeven en kan men kennis maken met mensen van diverse afdelingen. Zo krijgt men een goede indruk van de mogelijkheden bij Vakantiepark Beerze Bulten.

Diverse afdelingen
Tijdens deze banenmarkt is Beerze Bulten op zoek naar enthousiaste mensen voor onder andere de volgende afdelingen:
– Bediening en keuken
– Schoonmaak
– Toezicht speelparadijs
– Receptie
– Toezicht zwembaden
– Poortwachters

Banenmarkt
De banenmarkt is vrij te bezoeken en vindt plaats in het Giga Konijnenhol. Interesse? Vergeet dan niet je C.V., legitimatiebewijs en enthousiasme mee te nemen naar de banenmarkt.

Vakantiepark Beerze Bulten
Vakantiepark Beerze Bulten is een toonaangevende organisatie in de recreatiebranche, met name in de dag- en verblijfsrecreatie. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons park. Het park is 30 hectare groot en beschikt over 580 kampeerplaatsen, 64 verhuuraccommodaties, diverse horeca outlets, overdekt speelparadijs met binnen- en buitentheater, overdekt zwemparadijs en diverse spa- en wellnessvoorzieningen. Beerze Bulten behoort tot de top van de markt en kwaliteit, beleving en innovatie staan voorop.

Lees ook

Alerte 84-jarige voorkomt bankpasfraude

NIEUWLEUSEN – Woensdag 20 januari werd de politie in Dalfsen gebeld door een 84-jarige man …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.