baalderborg groep opent moderne woon zorglocatie

  De cliënten verhuizen van de Boterbloem, De Ommeres, De Roeterskamp of vanuit hun ouderlijk huis naar de Hoogenweg. Directe aanleiding voor de nieuwbouw aldaar was dat de panden aan de Boterbloem in Hardenberg niet meer voldeden aan de woon- en zorgeisen van deze tijd.

  Privacy
  Aan de Hoogenweg zijn op twee verdiepingen 18 ruimte studio’s en 6 appartementen gerealiseerd met volop aandacht voor rust en privacy. Ook zijn er gezamenlijke ruimten die van alle gemakken zijn voorzien. Het nieuwe wooncomplex is samen met de cliënten, ouders en in goed overleg met de omwonenden gerealiseerd en ingericht. Volgende week woensdag verhuist de eerste groep cliënten; vanaf vrijdag wonen ze er allemaal. Een officiële opening vindt later dit jaar plaats.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.