Home / aftelklok begonnen aan toer door dalfsen

aftelklok begonnen aan toer door dalfsen

De klok is onthuld tijdens het afgelopen Bukkumtoernooi, op Oudjaarsdag in de Trefkoele. Op dat moment werden de besturen van SV Dalfsen en ASC’62 tevens uitgeroepen tot Erebukkum, wegens de voorgenomen samenwerking tussen de jeugdafdelingen. Na een ruime week bij de Trefkoele is het woonzorgcentrum de tweede locatie van de klok. Het is aan Rosengaerde om de volgende bestemming uit te kiezen.

Afgelopen najaar stemden de leden van SV Dalfsen en ASC’62 in de verschillende ledenvergadering in met het voorstel om de jeugdafdelingen samen te voegen. De afgelopen drie jaar trokken de O19-junioren al gezamenlijk op. Met ingang van het seizoen 2018/2019 volgt de rest van de jeugdteams.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.