aandacht voor apps tijdens wijkondersteuning hessum

  Iedereen heeft er in de huidige tijd wel eens over gehoord en velen gebruiken apps op telefoon of tablet. Zo zijn er apps om boeken en kranten te lezen, vrienden van vroeger te vinden, de regenkansen te checken, een treinreis te plannen, radio te luisteren en ga zo maar door.

  Mw. Klute zal naast informatie over het gebruik van apps ook iets vertellen over de gratis apps, over het zoeken en vinden van geschikte apps en de app-spreekuren die wekelijks in Dalfsen en Nieuwleusen bezocht kunnen worden. Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.