Home / 2018 jouw jaar ga ervoor

2018 jouw jaar ga ervoor

“Niet doen!” zegt Christine Hulst, integraal leefstijlcoach-/trainer en eigenaar van Leef2.0. “Schuif je doelen niet vooruit. Als je iets wilt bereiken dan is ‘nu’ hét moment daarmee te beginnen. Zorg ervoor dat je voorkomt dat je ziek wordt, een burn-out krijgt, je futloos en duf voelt. Verrijk je leefstijl met goede gewoonten, maak betere keuzes op het gebied van voeding en zorg ervoor dat jijzelf aan het stuur zit van je eigen leven. Heb je al klachten, hoe gering dan ook, jijzelf bent degene die de eerste stap zal moeten zetten hier wat aan te veranderen. Het mooie is dat bijna iedereen de kracht in zich heeft om zijn of haar, reëel gestelde doel, te bereiken!

De cijfers liegen er niet om. Bijna de helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar, meer dan 40% van uitval op de werkvloer wordt veroorzaakt door stress, 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes, 1 op de 4 Nederlandse vrouwen overlijdt aan een hart- of vaatziekte, en zo kunnen we door gaan. Wacht niet en zet nog vandaag de eerste stap op weg naar gezonder en gelukkiger.

Maar, hoe doe je dat dan? De goed bedoelde adviezen vanuit de overheid en gezondheidszorg, van bloggers, familie en vrienden lijken zo simpel; gezonde voeding, meer bewegen, minder stress. Helaas, zo eenvoudig is het niet altijd en ook al weet je precies wát je wilt, dan is het vaak lastig om ook daadwerkelijk te dóen!

Christine helpt je op weg tijdens drie inspiratiesessies. Met jarenlange ervaring als fysiotherapeut en met een opleiding tot orthomoleculair therapeut achter de rug, weet zij waarover zij praat. De sessies van twee uur hebben de pakkende thema’s: ‘2.0 met Voeding’, ‘2.0 met Bewegen’ en ‘2.0 met Doen!’ Dinsdagavond 16, 23 en 30 januari bij Tante Pos in Ommen en donderdagavond 18, 25 januari en 1 februari bij de 7 Deugden in Dalfsen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Laat een van deze sessies het startschot zijn van jóuw reis naar jouw doel! Een Gelukkig en Vitaal 2018 gewenst!

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.