Home / workshop bibliotheek nieuwleusen in teken van zorgverzekering

workshop bibliotheek nieuwleusen in teken van zorgverzekering

In de decembermaand kan er weer gekozen worden. De tarieven van de zorgverzekeraars zijn bekend. U kunt het laten zoals het is, maar ook andere keuzes maken. Voor wijzigingen in het pakket dat u heeft of overstappen naar een andere aanbieder. Waar kijkt u naar? Hoe hoog zijn de kosten? Wat is verstandig in mijn geval? Zal ik overstappen? Zo maar wat vragen die een rol kunnen spelen.

Voor veel mensen is het zo ingewikkeld dat ze dit onderwerp het liefst laten liggen. En het dus laten zoals het is. Ook dat is een keuze. Tijdens de workshop wordt er toelichting gegeven op een aantal begrippen en komen er tips aan de orde om naar uw zorgverzekering te kijken. Zodat u mogelijk met nieuwe inzichten naar deze materie kijkt en houvast heeft voor het maken van de keuze die het beste bij u past en voor u goed voelt.

Natuurlijk wordt gekeken naar de digitale mogelijkheden om informatie op te zoeken en producten te vergelijken. Het is handig om een laptop of tablet mee te nemen, maar dat hoeft niet. U bent nergens toe verplicht en er is geen enkel ander belang bij deze bijeenkomst dan u in algemene zin te informeren. Zodat u een verantwoorde keuze kunt maken.

De bibliotheek organiseert dit samen de Senioren Computer Dalfsen en SeniorWeb. Dat doen deze organisaties om het digitaal zelfvertrouwen van mensen te vergroten. U kunt zich vast aanmelden (niet verplicht) in Bibliotheek Nieuwleusen. Ook via bib.nieuwleusen@bibliotheekdalfsen.nl of 0529-481227. Van harte welkom om 10.00 uur in Bibliotheek Nieuwleusen. De koffie staat klaar.

Lees ook

Gemeente Hardenberg is op zoek naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.