wissel van voorzittershamer hospice t huis de pastorie

  Dat heeft geresulteerd in een goed lopend bijna-thuis-huis in de oude pastorie aan de Bloemendalstraat in Dalfsen. ‘Voor en door de gemeenschap’ opgezet en inmiddels gedragen door een grote groep Vrienden in de gemeente Dalfsen.

  De besturen van de stichtingen hospicegroep Vechtzathe en Vrienden hospice Dalfsen hebben gezamenlijk besloten dat het, gezien het lokale karakter van het hospice, goed is om als hospice Dalfsen zelfstandig door te gaan. Inmiddels is de stichting hospice Dalfsen opgericht en neemt het nieuwe bestuur de taken per 1 januari 2018 over.

  Dit leidt dus ook tot een voorzitterswissel; op de foto wordt (symbolisch) de voorzittershamer door Herma Nap overgedragen aan Johan Wiltvank als nieuwe voorzitter van hospice ’t Huis de Pastorie. De andere bestuursleden zijn Herma Nap, Albert Verhoeff en Dorothé Brinkman.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.